Een vandaag en beginnende griep!

28-01-2014 17:39

Vandaag maar thuis gebleven snotter snotter snotter en oorpijn dat is niets. Eerst maar een lekker op mijn electrische deken war geworen en vanmiddag de mail bekeken. Kom ik een mail tegen van in de mailbox van gisteren van Een Vandaag. Of ik contact met ze wil opnemen, natuurlijk wil deze oma van OPA dat wel.

Een Vandaag is een onderzoek aan het doen in de grotere gemeenten naar de hoeveelheid ouderen partijen. Nijmegen krijgt er straks als het goed is twee. Ik heb in het grijze verleden nogeens een brief gestuurd dat ik interesse in ze heb en mij wil aansluiten, ik kreeg een keurig briefje terug ze zitten vol en neen geen interesse. Wat ze met vol bedoelen snap ik nu nog steeds niet maar goed geen VSP voor mij.

Ik dus gebeld met Hein, wij hebben gesproken over OPA, worden wij goed ondersteund door het hoofdbestuur. Ik heb gesproken over de bijeenkomst afgelopen zondag dat het leuk is dat zoveel mensen in Nederland enthousiast zijn.... Nijmegen ook?!!!!
Wij hebben het gehad over mijn tijd als plaatsvervangend griffier, hoe ik de vergaderingen destijds heb ervaren.  Het oeverloze geklets omdat je zonodig je aan de partij afspraken moet houden of coalitite afspraken, het gaat dan niet meer om de burgers maar om zetel/plaats behoud. Dat is mij een echte doorn in het oog.... OPA Nijmegen wil het belang van de burger niet uit het oog verliezen!

 

Een leuk gesprek waar ik een statement heb kunnen maken voor de OPA drijfveer.   Hij wil graag een interview eventueel a.s. vrijdag dus wij wachten af!